Εξερευνήστε τη Μεσσηνία

Πουθενά αλλού στην Ελλάδα, το αυθεντικό μεσογειακό τοπίο δεν συνοψίζεται τόσο ξεκάθαρα όσο στη Μεσσηνία, ίσως την πιο όμορφη περιοχή της Πελοποννήσου.
Η εταιρια αυτη, σας καλωσορίζει στη Μεσσηνία και σας προσκαλεί να εξερευνήσετε την περιοχή κωπηλατώντας ή πεζοπορώντας και να ανακαλύψετε τους κρυμμένους θησαυρούς της.Κωπηλατήστε ένα Καγιάκ θαλάσσης στις ομορφότερες παραθαλάσσιες διαδρομές της Μεσσηνίας και τις Πελοποννήσου. Διαδρομές που οδηγούν σε κρυμμένες παραλίες, θαλάσσιες σπηλιές, γραφικά ψαροχώρια και ακατοίκητα νησάκια. Περπατήστε μέσα στους ελαιώνες, πάνω σε καλντερίμια και σε μονοπάτια που οδηγούν πίσω στο χρόνο και που συνδέουν τη φύση με τους ανθρώπους και τις παραδόσεις τους.

Συγκεκριμένα πρόκειται για μια εταιρία η οποία ειδικεύεται σε οργανωμένες περιηγήσεις με καγιάκ θαλάσσης (Sea Kayaking), σε πεζοπορικές εξορμήσεις με συνοδό (Hiking Tours) και σε ποτάμιες δραστηριότητες (River Activities) όπως παραποτάμια πεζοπορία – River Trekking και κατάβαση ποταμού με φουσκωτές βάρκες – Rafting με συνοδεία οδηγού-συνοδού. Κάθε περιήγηση πραγματοποιείται σε περιοχές υψηλού φυσικού κάλους και αποσκοπεί στην απόλαυση και εκτίμηση του φυσικού περιβάλλοντος, και των πολιτισμικών στοιχείων του παρελθόντος και του παρόντος . Για να ενημερωθείτε τηλεφωνηστε εδω 6971897640 .