Παροχές

Ιδιωτική Παραλία

Τα Αλέξανδρος Apartments είναι ένας μικρός παράδεισος από καλοκαιρινές κατοικίες με θέα στη θάλασσα. Οι πελάτες μας μπορούν να απολαύσουν τη δική τους ιδιωτική παραλία! Θα πρέπει να σημειωθεί ότι στην ιδιωτική παραλία μας υπάρχουν για χρήση από τους πελάτες μας δωρεάν κανό , ξαπλώστρες, ντουζ .

Περισσότερα

Ασφάλεια & Προστασία

Το κτήμα όπου βρίσκονται τα ενοικιαζόμενα δωμάτια είναι περίφρακτο με πόρτα που ανοίγει με τηλεχειριστήριο, επομένως απόλυτα ελεγχόμενο και ασφαλές περιβάλλον για τα παιδιά που μπορούν να παίζουν άφοβα στο χώρο ανάμεσα σε όμορφα και περιποιημένα δέντρα αλλά και στην παιδική χαρά και τη μπασκέτα που υπάρχει στο χώρο.

Περισσότερα

Απίστευτη θέα , γαλήνη και ησυχία

Τα ενοικιαζόμενα δωμάτια Αλέξανδρος βρίσκονται σε μια υπέροχη τοποθεσία. Η θέα και οι μεγάλες βεράντες των περισσότερων δωματίων είναι μοναδική . Ένα μέρος ήσυχο και κατάλληλο για οικογένειες με μικρά παιδιά που αναζητούν όμορφες και ασφαλείς διακοπές

Περισσότερα

Χτιστή Ψησταριά

Σε ένα προσεγμένο χώρο του συγκροτήματος μπορείτε να κάνετε χρήση της μεγάλης χτιστής ψησταριάς που διατίθεται δωρεάν με πλήρη εξοπλισμό.

Περισσότερα